Ildiko Imre

Tandlæge

 

Jeg blev færdiguddannet på Semmelweis Universitet i 2006.

Jeg har modtaget (postgraduate) videreuddanelse på universitetet til speciallæge af endodonti og protetik. Da jeg kom til Danmark, overtog jeg klinikken fra Claus Rogert Hansen. Jeg er meget glad for at jeg kan være en nyttig medlem af denne region og at jeg kan hjælpe patienter med at passe godt på deres tænder og med tandproblemer, når det er nødvendigt.

 

 

 

Grete Vulff

Klinikassistent

 

Jeg startede i lære som klinikassistent i 1979, hos tdl. Christensen og Skjødt, Kalundborg. Der har jeg fået en god og alsidig uddannelse i tandbehandling, alm. kontorarbejde, regnskab og løn. Der var jeg ansat til 2000. Kun afbrudt af et års vikariat på den Kommunale tandpleje i Tornved kommunen. Jeg blev ansat her på klinikken i 2000, hos tdl. Claus R. Hansen, som klinikassistent og sekretær.

 

 

 

Erna Duric

Klinikassistent

 

Jeg blev uddannet på Skolen for Klinikassistenter og Tandplejer, Panum Instituttet i København 2007. Har nu arbejdet her på klinikken siden september 2015. Igennem min tid som elev og klinikassistent har jeg arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver inden for faget. Min passion er at arbejde med mennesker og yde den bedste service jeg føler jeg kan give til

vores patienter.

 

 

 

 

 

FORSIDE

KLINIKTEAM

Åbningstider:

Mandag - Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

 

kl. 8-17

kl. 8-16

kl. 8-14

Tjørnhøjsvej 5A

4281 Gørlev

T: 5885 6006

E: goerlevtand@goerlevtand.dk

BEHANDLINGER

PRISER

KONTAKT OS

FIND OS

PERSONDATA

13.05.2020